Što pokloniti djevojci za rođendan?

Rođendan drage osobe prilika je da joj pokažemo koliko nam je stalo do nje i koliko obraćamo pozornost na ono što voli i što joj se sviđa. Iako se mnogi muškarci nađu u nedoumici što pokloniti svojoj djevojci za rođendan, potrebno je samo razmisliti o tome što Vaša bolja polovica najviše voli.

U nastavku donosimo ideje kojima je možete iznenaditi.

Zabava iznenađenja

Kad se spomene rođendan, mnogima pada na pamet zabava iznenađenja. Za takav je poklon potrebna prije svega, dobra organizacija i suradnja s njezinim prijateljicama i članovima obitelji. Ako razmišljate o zabavi iznenađenja, na umu morate imati nekoliko stvari. Razmislite o lokaciji na kojoj ćete je organizirati. Stan ili kuća nekoga od članova obitelji ili njezinih prijatelja je idealno rješenje jer se na taj način može izbjeći da Vaša bolja polovica upadne usred priprema, kao što bi se to moglo dogoditi ako planirate iznenađenje u njezinom domu. U tom slučaju morate misliti na hranu i piće. Najjednostavnije je da se dogovorite da svaki uzvanik donese ponešto ili pak organizirajte catering.

Drugi je prijedlog da organizirate proslavu u restoranu, no tada obavezno rezervirajte potrebna mjesta na vrijeme. Ako znate da će na proslavi biti prisutan veći broj gostiju, pokušajte dogovoriti s voditeljem restorana da sve vas smjesti u neki zasebni dio restorana. Na taj ćete način imati svoju privatnost, a i osigurat ćete mir drugim gostima restorana.

Za koju se god verziju odlučili, morate biti sigurni da nitko od gostiju neće otkriti iznenađenje prije vremena.

Rođendanska torta

Proslava rođendana većini je nezamisliva bez torte, bilo da Vaša bolja polovica slavi rođendan u većem krugu prijatelja i obitelji ili pak samo s Vama. To je prilika da spremite desert za nju, posebno ako do sada niste pokazivali kulinarske sklonosti. Tim više će ona biti oduševljenija ako joj sami napravite tortu. Priprema torte nije komplicirana kao što se čini, a s čokoladnom tortom nikada ne možete pogriješiti. Ne zaboravite djevojku priupitati je li alergična na koju hranu (primjerice, čest je slučaj na alergije s orašastim plodovima koji su nerijetko sastojci kolača) da romantična gesta ne bi završila odlaskom u bolnicu.

Ako ipak nikako ne biste zavrnuli rukave i sami spremili tortu, uvijek se možete odlučiti za kupnju. Jeftinije, zamrznute verzije možete kupiti u svakom dućanu s prehrambenim namirnicama, a u slastičarnama možete naručiti torte čak i prema svojim zamislima i dizajnu.

 

Preuzmite sve njezine kućanske obaveze i razmazite je

Ako živite sa svojom djevojkom, jedna od najromantičnijih gesti koju možete napraviti jest da taj dan nju u potpunosti razmazite i da preuzmete sve njezine kućanske obaveze. Dakako, podrazumijeva se da i inače dijelite kućanske obaveze, no ovaj put Vi napravite sve, od pospremanja kreveta, usisavanja do pranja suđa. Uz to je iznenadite kutijom omiljenih slatkiša i gledanjem omiljenog filma i možete biti sigurni da će se osjećati posebno. Ako Vam budžet za rođendan predstavlja problem, ovo je svakako pravi odabir.

Nakit

Ako ste štedjeli za rođendan svoje bolje polovice, jedan od najboljih poklona svakako je nakit, posebno ako je riječ o dužoj vezi te ste tijekom godina već poklanjali knjige, cvijeće i sve ostalo pa ste ostali bez ideja. Prije same kupnje nakita, važno je i da se informirate o tome koji tip nakita Vaša partnerica voli nositi kako bi se izbjegle neugodne situacije. Primjerice, Vaš dar neće biti cijenjen poklonite li partnerici naušnice, a da pritom ne znate da ona ni nema probušene uši. Promatrajte je prilikom uređivanja, zavirite u njezinu kutiju s nakitom i pogledajte čega najviše ima jer je to znak da upravo to i najviše voli. Primijetite li u kutiji samo srebro i bijelo zlato, to je jasan znak da ne kupujete žuto zlato, a vrijedi i obrnuto. Ima li najviše ogrlica, to je jasan pokazatelj da upravo njih najradije nosi. Obratite pozornost i na činjenicu je li riječ o jednostavnom i decentnom nakitu ili pak o masovnom nakitu istaknutih boja i oblika. Promatrajte je i u kupovini jer ćete tako detaljnije shvatiti njezin stil, a time i biti bliže odabiru svog poklona. Svakako imajte na umu da se odabrani nakit mora sviđati osobi koja će ga nositi i biti prilagođen njezinom ukusu, a ne ukusu osobe koja ga kupuje.

Pročitajte i naše dodatne savjete o tome kako odabrati nakit za djevojku.

Posvajanje životinje

Ako znate da je Vaša partnerica veliki ljubitelj životinja te često i sama volontira u azilima za zaštitu životinja, najbolji poklon koji joj možete dati jest posvajanje životinje. Kontaktirajte azile u svojoj blizini, diskretno se raspitajte koje životinje Vaša djevojka najviše voli i krenite u akciju. Dakako, ako Vaša partnerica ne živi s Vama, nego s cimericama ili svojom obitelji, pitajte ih slažu li se s dolaskom novog kućnog ljubimca. Kućni ljubimac je velika odgovornost i morate biti sigurni da će imati dobre uvjete za svoj daljnji život. Ako primijetite da ta opcija ipak nije izgledna, preporučujemo Vam da u partneričino ime posvojite neku od životinja u zagrebačkom Zoološkom vrtu. Ime posvojitelja stajat će godinu dana kraj nastambe životinje, a dobit ćete i ulaznice pa je na sam rođendan možete povesti u Zoo i točno kraj nastambe odabrane životinje otkriti joj iznenađenje. Ako niste iz Zagreba, odlazak u Zoo će ujedno biti i lijep izlet.

Plaćeni tečaj

Možda Vaša djevojka već dugo priča o tečaju stranog jezika koji bi voljela upisati ili pak o tečaju kušanja vina, kuhanja ili pohađanju satova joge. U tom Vam je slučaju odabir rođendanskog poklona vrlo jednostavan. Na internetu pogledajte koji se sve tečajevi nude u okolici i odaberite onaj za koji smatrate da će joj najviše odgovarati. Tečajevi se obično organiziraju u točno određeno vrijeme (najčešće u večernjim satima) pa razmislite i o tome hoće li Vaša partnerica moći polaziti sate. Gotovo se svi tečajevi mogu otplatiti i u nekoliko rata pa pronađite onaj koji i njoj i Vama najviše odgovara.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader