Što pokloniti dečku za rođendan?

Pred ovim se pitanjem prije ili kasnije nađe svaka osoba koja je u vezi, bilo da je riječ tek o početnoj fazi veze ili pak već dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Ovisno o fazi u kojoj je veza, birajte i poklone. Ako veza traje tek nekoliko mjeseci, nema smisla poklanjati skupe poklone jer još uvijek ne možete znati u kojem će smjeru teći daljnji odnos, a također partnera ne poznajete toliko dobro kao u slučaju kada ste zajedno već nekoliko godina. Osim o fazi veze u kojoj se trenutno nalazite, morate razmišljati i osobnosti svojeg partnera. Ako je riječ o sportskom tipu osobe, u tom će smjeru teći i odabir poklona. On zasigurno neće biti oduševljen dobije li manšete ili kravatu. Ako ste u vezi s informatičarem, inženjerom ili osobom koja jednostavno samo voli tehnologiju, uvijek možete potražiti ideje na Internetu među najnovijim gadgetima. Intelektualni tipovi će uvijek cijeniti dobru knjigu, samo dobro promotrite kakvu vrstu literature najradije čita.

Iako se čini da je muškarcima jednostavnije kupiti poklone nego ženama, svaka žena koja se nađe pred zadatkom biranja poklona za svog partnera, ne bi se složila s tom tvrdnjom. Ako nemate ideja što biste mu poklonili za nadolazeći rođendan ili pak Vam se čini da ste prethodnih godina već iscrpili sve dobre ideje, pročitajte naše savjete koje donosimo u nastavku.

Pripremite mu rođendansku proslavu

Bilo da je riječ o zabavi iznenađenja ili pak onoj za koju će Vaš partner unaprijed znati, rođendanska proslava s najdražim prijateljima i članovima obitelji uvijek je dobra ideja.

Za takav je poklon potrebna, prije svega, dobra organizacija i suradnja s partnerovim prijateljima i članovima obitelji. Ako razmišljate o zabavi iznenađenja, na umu morate imati nekoliko stvari. Razmislite o lokaciji na kojoj ćete je organizirati. Stan ili kuća nekoga od članova obitelji ili njezinih prijatelja je idealno rješenje jer se na taj način može izbjeći da Vaš dečko upadne usred priprema, kao što bi se to moglo dogoditi ako planirate iznenađenje u njegovom domu. U tom slučaju morate misliti na hranu i piće. Najjednostavnije je da se dogovorite da svaki uzvanik donese ponešto ili pak organizirajte catering. Ne zaboravite rođendansku tortu!

Drugi je prijedlog da organizirate proslavu u restoranu, no tada obavezno rezervirajte potrebna mjesta na vrijeme. Ako znate da će na proslavi biti prisutan veći broj gostiju, pokušajte dogovoriti s voditeljem restorana da sve vas smjesti u neki zasebni dio restorana. Na taj ćete način imati svoju privatnost, a i osigurat ćete mir drugim gostima restorana.

Šal ili dres omiljenog kluba

Rijetko koji muškarac ne voli sport, bilo da je riječ o nogometu, košarci, hokeju ili bilo kojem drugom timskom ili pak pojedinačnom sportu. Ako je Vaš partner veliki ljubitelj određenog kluba , možete mu pokloniti šal ili dres omiljenog kluba. Pronaći ih možete i na internetu u službenim web shopovima određenog kluba. Dodatni efekt postići ćete ako uspijete na dres ili šal pribaviti autogram njegovog najdražeg igrača. Ako je riječ o hrvatskim igračima, razmislite možete li među svojim poznanicima pronaći nekoga tko bi Vam u tome pomogao ili pak sami kontaktirajte željenog igrača. Garantiramo Vam da je to poklon koji Vaš partner nikada neće zaboraviti.

Ulaznice za koncert ili karte za utakmicu

Ulaznice za koncert omiljenog pjevača, pjevačice ili benda mogu biti odličan poklon, posebno ako mu poklonite dvije ulaznice pa zajedno odete na koncert. Tako će Vaš partner osim rođendanskog iznenađenja dobiti i zajedničke uspomene na koncert. Ako on ipak nije fan glazbe, nego više naginje sportu, poklonite mu dvije karte za utakmicu za koju znate da joj više od ičega želi prisustvovati. Dodatak faktor iznenađenja bit će ako mu ležerno priopćite da na nju može povesti najboljeg prijatelja. Tako će primijetiti da Vam je stalo do njega i njegovog druženja s dečkima.

Personalizirana butelja vina

Kada uistinu nemate nikakvih ideja ili ste sve one vrijedne spomena već iskoristili, najbolje je posegnuti za personaliziranim poklonom. Na tržištu možete pronaći bezbroj inačica personaliziranih poklona, a mi Vam predlažemo da svojem partneru poklonite personaliziranu butelju vina. To znači da možete odabrati sortu vina koju god želite, dati je upakirati u butelju po Vašoj želji, a na nju nalijepiti naljepnicu koju možete sami izraditi. Za to nisu potrebne posebne računalne vještine pa je možete napraviti i sami doma te je isprintati, a za odabir butelje vina posjetite najbližu vinariju ili vinski podrum da biste bili sigurni kako svome partneru darujete vrhunsko kvalitetno vino. Ako je ljubitelj vina, personalizirana etiketa će ga posebno oduševiti. Savjetujemo Vam i da je upakirate u drvenu kutiju namijenjenu za butelje s ugraviranim datumom ili posvetom.

Ručni sat

Muškarcima se nakit rijetko daruje jer ga, budimo realni, rijetki muškarci uopće i nose (osim vjenčanog prstenja), no s ručnim satom ne možete pogriješiti, čak i ako ga Vaš partner već posjeduje. To je dobar poklon ako ste već duže u vezi, no nikako se ne preporučuje poklanjati skupe satove tek nakon nekoliko tjedana ili mjeseci veze. Pritom imajte na umu kakav stil odijevanja njeguje Vaš partner. Ako se odijeva elegantno i stalo mu je do toga kakvu poruku šalje odjeća koju nosi, odlučite se za elegantniju verziju sata. Suprotno tome, ako je Vaš partner sportski tip kojem je najvažnija udobnost i praktičnost, posegnite za sportskim satovima.

Dan u adrenalinskom parku

Rijetko koji muškarac ne voli osjetiti adrenalin, a adrenalinski parkovi idealno su mjesto za to, kao i za opuštanje od stresne svakodnevice. Možete ih pronaći diljem Hrvatske, kao i u susjednim zemljama. Ovisno o tome što Vaš partner preferira, odaberite najbolji park. Za većinu njih nije potrebna posebna fizička kondicija, a birati možete između paintballa, , airdofta, jahanja, streličarstva, mačevanja i brojnih drugih aktivnosti, a sve to uz stručno nadgledanje. Dakako, za odlazak u bilo koji od parkova potrebna je prethodna najava, a u parku možete organizirati čak i cijelu rođendansku proslavu. Cijene korištenja usluga adrenalinskih parkova su iznenađujuće pristupačne pa se možete zabaviti već za 30 kuna po osobi, ovisno o odabranoj aktivnosti, dok se cijene proslava za odrasle osobe kreću oko 100 kuna po osobi.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader