Što pokloniti dečku za godišnjicu veze?

Kupnja poklona svome partneru za godišnjicu veze nije nimalo lak zadatak ni za jednu ženu, bilo da je riječ o kraćoj vezi ili pak onoj koja traje već godinama. S obzirom da je ipak riječ o godišnjici, želite nešto romantično, no u isto vrijeme ne možete računati na onu dozu romantike koju žele žene. Poklon u isto vrijeme ne bi smio biti preromantičan, ali ni banalan. Trebao bi slati određenu poruku, a opet biti originalan. Praktične poklone kao što su košulje, majice, čarape, parfemi i sredstva za brijanje zaobilazite u širokom luku. Takvi pokloni, iako potrebni u svakodnevici, nisu nešto što bi bilo primjereno za romantično obilježavanje godišnjice veze.

Uz sve nabrojeno, tu je i pitanje kada treba potrošiti koliki iznos. Jasno je da za prvu godišnjicu veze svome partneru nećete kupovati skupe satove ili nešto slično, no mali znak pažnje svakako je poželjan.

Iako se na prvi pogled čini da je to zadatak koji ne može završiti pozitivno za obje strane, uz naše ćete savjete, koje donosimo u nastavku, promijeniti svoje mišljenje.

Let avionom

Pokloni koji uključuju svojevrsnu adrenalinsku avanturu jedni su od onih koji se najduže pamte. Ako je Vaš partner zaljubljenik u adrenalin i vječito isprobava nove stvari, zašto mu ne biste poklonili let avionom? Brojni aero klubovi diljem Hrvatske nude mogućnost panoramskog leta uz prisustvo pilota. Ovisno o veličini aviona, s partnerom možete i Vi poletjeti u visine, a takva se uzbudljiva godišnjica gotovo s ničime ne može mjeriti. Let iznad omiljenog grada nezaboravni je doživljaj koji će on zasigurno zauvijek pamtiti. Ako se pokaže da je poklonom i više nego oduševljen, za iduću mu posebnu priliku kao što je rođendan ili Valentinovo možete pokloniti kratki tečaj leta avionom.

Karting

Za ljubitelje automobila i brzine odličan je poklon vožnja karting automobila. U Hrvatskoj se nalazi nekoliko takvih mjesta na kojima se možete provozati, a najbolja staza je na Zagrebačkom velesajmu. Cijene vožnje karting automobilom svugdje su pristupačne pa se možete odlično zabaviti već za dvadeset kuna po osobi za 10-15 minuta vožnje. Dakako, to ne bi bio potpuni i romantični poklon za godišnjicu kada se i Vi ne biste pridružili svojem partneru u vožnji. Uspomene koje ćete stvoriti vozeći se zajedno stazom zauvijek ćete pamtiti. Pobrinite se da vas netko i fotografira (ili barem napravite selfie) kako bi se on mogao i pohvaliti svojim prijateljima originalnim idejama kojima ga darujete.

Vaše budoair fotografije

Ako ste tijekom godina iskoristili gotovo sve originalne ideje, ostaje Vam da mu poklonite sebe, odnosno svoje profesionalne fotografije. S obzirom da je riječ o poklonu za godišnjicu Vama najbližoj osobi i partneru, predlažemo Vam da fotografije budu napravljene u stilu budoaira, odnosno da na njima pokažete svu svoju raskoš i ljepotu pozirajući profesionalnome fotografu u elegantnom donjem rublju. To je poklon kojim će on zasigurno biti i više nego oduševljen.

Ne možete li si priuštiti photo shooting kod profesionalnog fotografa, razmislite imate li blisku prijateljicu koja se bavi fotografijom. Troškovi će biti znatno manji, a efekt jednako kvalitetan. Važno je da odaberete nekoga kome vjerujete i s kime ćete se tijekom snimanja osjećati ugodno.

S obzirom da su to fotografije kojima će se Vaš partner uvijek rado vraćati, pobrinite se da svaki detalj na njima bude savršen. Pozorno odaberite elegantno donje rublje i pritom pripazite da ne pretjerate s pokazivanjem tijela, kako bi sve ostalo u granicama dobrog ukusa. Pozornost obratite i na šminku te frizuru.

Konačne fotografije možete staviti u album, a još je bolja ideja da od nekoliko najboljih fotografija napravite foto knjigu. Izbjegavajte poklanjanje takvih svojih fotografija u velikim okvirima koji zahtijevaju stavljanje na zid, posebno ako ne želite da Vas njegovi gosti, prijatelji i obitelj vide u izazovnom donjem rublju.

Jednodnevni izlet

Za ljubitelje putovanja svaka je prilika odlična za putovanje pa tako i godišnjica ljubavne veze. Za nešto manji budžet možete organizirati jednodnevni izlet u obližnji gradić ili pak u neku od susjednih metropola kao što su Ljubljana, Sarajevo ili Budimpešta. Svaki od navedenih gradova nudi nešto posebno, a na Vama je da izaberete ono što se njemu najviše sviđa. Možete izabrati grad ili mjesto u kojem nijedno od Vas nikada nije bilo pa ga zajedno istraživati, no također je dobra ideja da se na godišnjicu vratite u neki od gradova koje ste već zajedno posjetili. Za dozu romantike sa sobom ponesite mali lokot s ključićem jer sve veći broj europskih i hrvatskih gradova ima postavljena mjesta na kojima zaljubljeni parovi zaključavaju lokot i time metaforički zauvijek zaključaju svoju ljubav. Ako ste to već napravili u nekom od gradova, uvijek će biti zanimljivo vratiti se na to mjesto.

Romantična večera

Romantična večera uvijek je dobra ideja za godišnjicu, bez obzira na to jeste li uz to spremili još neki poklon ili ne. To je prilika da svog partnera razmazite, spremite mu njegova najdraža jela ili pak isprobate neka nova. Ako već neko vrijeme razmišljate o isprobavanju japanskih, korejskih, meksičkih ili brazilskih jela, ovo je prava prilika da se odvažite na taj korak. Možete ih spremiti kod kuće ili pak posjetiti restoran. Srećom, hrvatski su prehrambeni dućani u posljednje vrijeme puni egzotičnih začina i namirnica pa Vam neće biti nikakav problem pronaći potrebne sastojke. Odlučite li se za restoran, zajedno ćete stvarati uspomene iščekivajući nova, pomalo egzotična jela. Neka svatko od Vas naruči nešto drugo kako biste mogli isprobati veću lepezu različitih okusa, a međusobno razmjenjivanje zalogaja jamči dodatnu romantiku.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader