Cijena zaručničkog i vjenčanog prstenja je ista bez obzira dali je napravljeno od bijelog ili žutog zlata

Poslovanjem preko Internet trgovine maksimalno smo smanjili troškove te smo time u mogućnosti ponuditi najpovoljniju cijenu zaručničkog i vjenčanog prstenja

Nemamo fizičku trgovinu nego samo internet prodaju.

Ovdje https://         pogledajte objašnjenje kako naručiti/kupiti prstenje.
Ako umjesto komunikacije i narudžbe preko email-a želite da se čujemo telefonom onda nam pošaljite broj telefona na koji vas možemo nazvati ili vi možete nazvati nas.

Standardna čistoća zlata od kojeg izrađujemo prstenje je 14k a ako želite prstenje možemo napraviti i od 18k zlata

Zaručničko ili vjenčano prstenje se može napraviti i od srebra.
U tom slučaju cijena prstenja je jeftinija jer je srebro puno jeftiniji metal od zlata.

Lagani modeli su posebno napravljena serija vjenčanog prstenja kojoj je smanjena količina upotrjebljenog zlata kako bi konačna cijena bila manja od standardnih prstena. Kod laganih modela je debljina prstena smanjena kako bi bili što lakši tj. jeftiniji. Kakvoća zlata „laganih modela“ je ista kao i kod normalnog vjenčanog prstenja.

Cijena je ista bez obzira na veličinu prstenja

Da bi se izradio zaručnički prsten ili par vjenčanog prstenja potrebno je do 5 radnih dana.

Cijena vjenčanog prstenja se odnosi na dva prstena, muški i ženski prsten, par prstenja.

Širinu vjenčanog prstenja je moguće povećati ili smanjiti po vašim željama.

Ako fizičke dimenzije prstena dozvoljavaju broj i/ili veličina cirkona ili dijamanta se može povećati ili smanjti po vašim željama.

Ako želite da su u prstenu umjesto cirkona dijamanti to se može napraviti. Isto tako je moguće obrnuto. Ako želite da umjesto dijamanata stavimo cirkone to možemo napraviti.

Graviranje u zaručničko i vjenčano prstenje je besplatno. Količina slova, teksta, brojeva i zakova je ograničena fizičkim dimenzijama prstena. Ako prsten ima dijamante ili drugo drago kamenje to će biti ugravirano sa unutrašnje strane prstena.

Sa svakim zaručničkim ili vjenčanim prstenjem se dobije certifikat koji govori i garantira kakvoću zlata i veličinu, broj i čistoću dijamanta ili drugog dragog kamenja.

Kod vjenčanog prstenja koje sadrži kamenčiće cijena vjenčanog prstenja koja je u opisu se odnosi na verziju sa cirkonima. Ako želite umjesto cirkona da se stave dijamanti onda je cijena vjenčanog prstenja drugačija i ovisi o broju, čistoći, boji i veličini dijamanta koje želite staviti u prsten.

Dostava zaručničkog i vjenčanog prstenja na kućnu adresu je besplatna.

Prstenje besplatno dostavljamo u sve zemlje Europske Unije

Ako je veličina prstena koju ste kupili pre mala ili pre velika moguće je povećati ili smanjiti prsten za jedan broj. Povećavanja i smanjivanje prstenja je besplatno. Jedino što se plaća je cijena ponovnog slanja prstenja putem hpekspres

Budući da se radi o personaliziranom proizvodu (veličina prstenja, graviranje, boja zlata itd.) koje je napravljeno po vašoj narudžbi, u slučaju da želite vratiti prstenje u tom slučaju vraćamo 80% iznosa cijene  a zadržavamo 20% (manipulativni troškovi)

Prstenje izrađujemo od bijelog, žutog i rozog (crvenog) zlata

Za prstenje koje u sebi ima dijamant u unutrašnjem dijelu prstena ugravirana veličina dijamanta u karatima (ct) a ako prsten ima više od jednog dijamanta onda je ugravirana ukupna veličina dijamanata u karatima (ct).