Kako znati da je ona prava žena za Vas?

Donijeti odluku o cjeloživotnom partnerstvu, o stupanju u brak ili pak samo o zajedničkom životu s osobom koju volite nije nimalo jednostavno. Još je teže kada Vaši  muški prijatelji nisi ni blizu toga te su im noćni provodi i upoznavanje novih djevojaka dio svakodnevice. Ipak, svaka je osoba drugačija i svatko se razvija različitim tempom od drugih. Ako ste u ljubavnoj vezi, nitko Vam ne može reći je li određena osoba uistinu prava za Vas, odnosno je li on ona žena za vas s kojim ćete provesti život, no postoje neki vidljivi zankovi koji Vas mogu uputiti na to idete li u pravom smjeru. Ovisno o tome kako se osjećate s njom, što osjećate prema njoj, kako ona utječe na Vas kao osobu, možete se uvjeriti jeste li već sada upoznali pravu ženu za sebe.

Zato Vam u nastavku donosimo 10 znakova po kojima ćete lakše prepoznati je li ona prava žena za Vas s kojom biste mogli zasnovati obitelj.

Čini Vas boljom osobom

Bilo da ste otkada ste je upoznali počeli više pažnje posvećivati ljudima iz svoje okoline, volontirate ili pak ste se počeli baviti sportom i zdravije se hraniti, primjećujete da ste drugačiji otkada ste s njom, ali na pozitivan način. Ona Vas ne nastoji promijeniti, nego se jednostavno osjećate kao bolja verzija sebe samoga otkad je ona ušla u Vaš život.

Čini Vas sretnim

Kada je dan na poslu grozan ili pak ste se posvađali s prijateljima ili roditeljima, ne znate kako ćete završiti započete projekte u roku, dovoljno Vam je pet minuta s njom i čini Vam se kao da ipak nije sve tako crno i kao da za sve ima rješenja. Dan proveden s njom za Vas je dan ispunjen srećom i to ne biste mijenjali ni za karte Svjetskog nogometnog prvenstva. Ako se tako osjećate, možete biti sigurni da ste pronašli nešto uistinu posebno.

Samo njoj pokazujete svoju nježnu stranu

Iako je društvo stvorilo stereotipe prema kojima se čin da muškarac nikada ne smije pokazati svoju nesigurnost, svoje slabe trenutke ili čak i zaplakati, svega toga se ne lišite pred njom. Bezbroj puta joj govorite koliko je volite, a čak i situaciju u kojoj biste shrvani tugom ili nekim važnim problemima zaplakali, ne vidite kao nešto čega biste se trebali sramiti. I to uistinu stoji. Vaša će partnerica biti uvijek uz Vas, s njome ćete provesti najviše svog vremena tijekom života pa morate moći pokazati joj da ste i vi emotivni i da imate svoje trenutke nježnosti, ali i slabosti, baš kao svi drugi ljudi.

Nevjerojatno Vas privlači

Ako čak i nakon godina i godina veze smatrate da je Vaša partnerica najljepša i uopće ni ne primjećujete druge žene i ne razmišljate o njima na određeni način, to je jasan pokazatelj da ste uistinu u značajnoj vezi. Privlačnost među partnerima vrlo je važna jer bez nje, na koncu, ne bi ni započela veza.

I tišina s njom je ugodna

Prvi ljubavni spojevi često znaju biti pomalo neugodni jer ponekad jednostavno ne znate o čemu biste razgovarali pa nastaje napetost i nimalo lagodna tišina. S vremenom, kako se partneri sve bolje upoznaju, taj bi osjećaj nelagode trebao nestati. Čak i u trenucima potpune tišine, tijekom šetnje ili pak zajedničkog boravka kod kuće, u ovoj Vam fazi veze ta tišina nimalo ne smeta. Štoviše, ugodno Vam je provesti s njom neko vrijeme u potpunoj tišini i to Vam je potpuno normalno. Iako ne izgovarate riječi, umjesto Vas govori jezik Vašeg tijela. Kada ste s nekim do koga Vam je doista stalo, trenutak tišine zapravo ni nije uvijek tišina.

Uvijek Vam je prva na umu

Kada s nekim poželite podijeliti dobru vijest s posla ili odličan rezultat utakmice Vašeg lokalnog kluba ili pak rezultat s ispita za koji ste se jako mučili, uvijek prvo pomislite na nju. Ona je osoba kojoj prvoj sve želite javiti. Kada šećete gradom i ugledate nešto za što mislite da bi joj bilo simpatično, žurno to fotografirate i šaljete joj MMS.

Iako je ključ svake uspješne veze prvo voljeti sebe  da biste mogli nekoga drugoga, ne možete se oteti dojmu da biste za nju sve napravili i da Vam je ona na prvome mjestu. To je i više nego jasan znak da ste se zaljubili preko ušiju.

Zamišljate zajedničku budućnost

Iako se nikada niste vidjeli kao potencijalnog oca nekog djeteta, a još manje se zamišljali kako stojite pred oltarom, s njome Vam se to čini i više nego moguće. Ne bojite se budućnosti, pod uvjetom da ta budućnost uključuje i nju. Ako je jednako i s njezine strane, nema razloga zašto ona ne bi bila prava osoba za Vas. Čak i kratkoročno planiranje budućnosti, poput planova o zajedničkom provođenju godišnjih odmora, bit će dobar pokazatelj koliko ste kompatibilni i koliko Vam je važna zajednička budućnost.

Uvijek joj želite pomoći

Brojna su istraživanja pokazala da muškarci više vole samostalne, snažne žene koje neće uvijek ovisiti o njihovoj emocionalnoj i financijskoj pomoći. Danas to mnogim ženama itekako dobro uspijeva, no kada vidite da joj je teško, bilo emocionalno ili financijski, Vaš je prvi impuls da joj morate i želite pomoći, bez obzira na to što ona trebala. U vezi je važno imati osobu na koju se možete osloniti i na koju uvijek možete računati, a ako se i ona jednako odnosi prema Vama, na putu ste prema vrlo značajnoj vezi.

Zajedno se smijete

Smijeh i mogućnost prepuštanja smijehu vrlo je važno za svaku vezu. Upravo je to onaj detalj koji će Vam potvrditi da bi on mogao biti pravi muškarac za Vas. Dakako, svaka će veza prije ili kasnije naići na uspone i padove, no zadržati mogućnost zajedničkog smijanja i tijekom teških situacija mogu samo parovi koji su uistinu srodne duše i koji se vole više od ičega.

Želite da svi znaju koliko Vam znači

Ne ustručavate se predstaviti je svojim roditeljima, a često je spominjete i u svome društvu, uvijek u najboljem kontekstu. Čak i na društvene mreže stavljate zajedničke fotografije i nimalo Vam ne smeta kada vas drugi nazivaju pravim zaljubljenim golupčićima. Svoju ljubav želite predstaviti svima.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader