Kako znati da je on pravi muškarac za Vas?

Donijeti odluku o cjeloživotnom partnerstvu, o stupanju u brak ili pak samo o zajedničkom životu s osobom koju volite nije nimalo jednostavno. Nitko Vam ne može reći je li određena osoba uistinu prava za Vas, odnosno je li on pravi muškarac za vas s kojim ćete provesti život, no postoje neki vidljivi zankovi koji Vas mogu uputiti na to idete li u pravom smjeru. Ovisno o tome kako se osjećate s njim, što osjećate prema njemu, kako on utječe na Vas kao osobu, možete se uvjeriti jeste li već sada upoznali pravog muškarca za sebe.

Zato Vam u nastavku donosimo 10 znakova po kojima ćete lakše prepoznati je li on pravi muškarac za Vas.

Govorite mu stvari koje ne želite reći nikome drugome

Ako je on osoba kojoj se uvijek prvo obraćate, kojoj prvoj javljate kada ste položili ispit ili kako je prošao razgovor za posao, vjerojatno Vam je vrlo važan. Govorite li mu pritom stvari koje ni u ludilu ne bi priznali nikome drugome, pa čak ni mami ili najboljoj prijateljici, očito je da mu vjerujete. Radi li on to isto, tada možete biti sigurni da ste pronašli osobu kojoj možete vjerovati.

Dopuštate mu da Vas vidi i u Vašim najlošijim trenucima

Početak veze obično je rezerviran samo za ono najljepše što možete ponuditi jedno drugome, no prije ili kasnije u vezi dođe do trenutka u kojem ćete ili Vi ili on pokazati slabost, no to je normalni i sastavni dio života. Osoba s kojom planirate provesti život mora biti svjesna svih Vaših prednosti i nedostataka, a isto tako i Vi njezinih. Ako Vam ne predstavlja problem što Vas vidi kada plačete, kada ste na rubu živčanog sloma ili jednostavno nije Vaš dan, to je dobar znak da se s njime osjećate ugodno u najrazličitijim okolnostima.

Poštujete se

Osim ljubavi, u vezi je najvažnije uzajamno poštovanje, Nema li poštovanja, veza neće daleko dogurati. Ako Vas on uvijek pita za Vaše mišljenje kada mora donijeti neku važnu odluku ili pak kada samo odlučujete o filmu koji ćete gledati u kinu, očito je da mu je stalo do Vašeg mišljenja, a isto je i s Vama. Također je važno da Vas poštuje kao ženu i da bude svjestan činjenice o ravnopravnosti spolova u vezi. Dijelite li uvijek kućanske poslove, velike su šanse da će tako biti i u budućnosti.

Želite da upozna Vaše prijatelje i roditelje

Upoznavanje prijatelja i roditelja partnera u vezi dolazi na red kada ste sigurni da je to ozbiljna veza koje vodi nečem još ozbiljnijem. Roditelje se ne upoznaje s bilo kime pa ako je on možda prvi za kojeg ste uopće pomislili da biste ga mogli upoznati s roditeljima, Vaša veza je na dobrom putu. Isto vrijedi i za upoznavanje s prijateljima. Dakako, ne smijete dopustiti da Vaša veza ovisi o tome odobravaju li njega Vaši roditelji i prijatelji, ali ipak je njihovo mišljenje važno. Obično oni objektivnije gledaju na vas kao par i na vašu vezu pa u skladu s time mogu i objektivnije reći jeste li uz njega sretniji.

Zamišljate zajedničku budućnost

Ako nikada do sada niste pomišljali na brak i na djecu, a s njime Vam se to čini mogućom opciju, tada ste već počeli razmišljati o zajedničkoj budućnosti. Naravno, nema smisla planirati daleko unaprijed, no ako i Vi i on često pomišljate na zajedničku budućnost, bilo bližu ili dalju, i slažete se o okvirnim planovima, očito je želite provesti skupa. Već i planiranje zajedničkih ljetovanja i putovanja puno govori o putu kojim bi veza mogla krenuti u budućnosti.

 

Osjećate se svojom

Uz njega ne trebate glumiti, nego ste jednostavno osoba kakva ste oduvijek bili. Dakako, osobe u vezi rastu i razvijaju se, ali ako ste još uvijek i nakon nekoliko godina uspjeli zadržati srž svoje osobnosti i u svakom trenutku provedenom s njime osjećate da ste to vi, da Vas on nije promijenio na gore i da još uvijek imate vremena posvetiti se samo sebi i onome što Vas veseli, to je pokazatelj da Vas partner ni u čemu ne sputava.

 

Ne kontrolira Vas

Vrlo je važno da žena već na početku veze postavi pravila kojima će si osigurati svoju neovisnost i nemogućnost svake kontrole. Osoba s kojom želite provesti život ne smije Vas kontrolirati, nazivati Vas nekoliko puta dnevno samo da bi provjerila što radite, a još manje govoriti Vam što morate raditi. Ljubavna veza mora biti odnos pun  međusobnog povjerenja i poštovanja, a stalna kontrola nikako nije dio toga.

 

Brine o Vama

Donosi Vam lijekove kada ste bolesni, kuha Vam juhu, prati Vas do ulaza u zgradu jer zna da se ponekad bojite proći kroz mračni park, pita Vas kako je prošao ispit ili kako je bilo na poslu, a da to uistinu i misli – sve su to pokazatelji da ste mu vrlo važni i da mu je stalo do toga da Vam bude dobro.

 

Ničeg se ne sramite pred njim

U početnoj fazi veze svaka žena želi biti što ljepša svome partneru, a to obično s ženske strane uključuje brigu o šminki, frizuri, modernim odjevnim kombinacijama i slično. Uz to mu ne želite pokazati i da ima trenutaka u kojima ipak niste uvijek savršeni, no kako veza napreduje tako se sve više otvarate prema njemu i nije Vam neugodno ako prije odlaska na večeru niste namirisane najskupljim parfemom ili pak niste bile na depilaciji.

 

Smijete se zajedno

Smijeh i mogućnost prepuštanja smijehu vrlo je važno za svaku vezu. Upravo je to onaj detalj koji će Vam potvrditi da bi on mogao biti pravi muškarac za Vas. Dakako, svaka će veza prije ili kasnije naići na uspone i padove, no zadržati mogućnost zajedničkog smijanja i tijekom teških situacija mogu samo parovi koji su uistinu srodne duše i koji se vole više od ičega.

 
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader