Ideje za izlazak dečka i cure

Kada ste u ljubavnoj vezi, važno Vam je da sa svojim partnerom provedete što više zajedničkog vremena. U početku se sve čini idealnim, motivacija za izlazak je na visokom nivou i imate pregršt ideja za zajedničko provođenje vremena. Međutim, s vremenom se može dogoditi da vam se čini da svaki vaš izlazak izgleda isto – završite na tulumu u nekom klubu, a ako ste mirniji tipovi osoba, vjerojatno se vaši izlasci svode uglavnom na odlaske na kavu ili piće u dobro vam poznati kafić. Ukratko rečeno, izlazite tamo gdje se osjećate ugodno, no život se počinje odvijati izvan komforne zone.

Osvježite svoju vezu novim mjestima za izlaske i budite maštoviti u njihovom osmišljavanju. Ako živite u većem gradu ili u njegovoj neposrednoj blizini, mjesta za odabir imate napretek. Volite li planirati unaprijed, možete unaprijed isplanirati cijelu jednu godinu spojeva, posebno ako ste sigurni da veza ima dobru budućnost. Darujte svome dečku ili curi 12 spojeva za 12 nadolazećih mjeseci. U ukrasnu kutiju spremite 12 omotnica, a u njih zapišite na koji je spoj vodite. Prilagodite spojeve dobu godine i obavezama za koje znate da biste ih mogli imati. Primjerice, u siječnju možete svog partnera odvesti na grudanje i vruću čokoladu u gradu ili na kratki izlet izvan grada, u veljači (kada su ispitni rokovi, a to morate imati na umu ako je Vaš partner studentica ili student) odaberite nešto do čega ne treba dugo putovati, a što je opet dovoljno dobro da vam barem na sat-dva odvrati misli od svakodnevnih obaveza. Na proljeće, kada zatopli, posjetite obližnje metropole na jedan dan, u kolovozu njega ili nju odvedite na zajednički tečaj ronjenja (moguće je odabrati jednodnevne tečajeve po povoljnim cijenama). Neka svaki mjesec bude poseban barem na taj jedan dan, a prilikom osmišljavanja aktivnosti uzmite u obzir vaše želje, obaveze i financijske mogućnosti.

Kako bismo Vam olakšali ideje za izlazak dečka i cure, a da ti izlasci budu što romantičniji i posebniji, u nastavku donosimo nekoliko savjeta.

Romantična večera

Romantična večera uvijek je na cijeni i gotovo da i nema tog para koji neće uživati u tome. Na taj se način malo odmaknite od hrane koju inače jedete kod kuće, isprobajte nove kuhinje i nove specijalitete. Veći gradovi, poput Zagreba, nude brojne internacionalne kuhinje, poput japanske, kineske, korejske, brazilske, libanonske, indijske i meksičke. Ako se nalazite u manjem gradu, čak ćete i tamo bez problema pronaći meksičku kuhinju. To je prilika da zajedno uživate u hrani, razgovarate o svakodnevnim sitnicama i jednostavno uživate u zajedničkom izlasku.

Ono što svakako izbjegavajte je odlazak u fast food restorane. Iako to možda često konzumirate, romantični izlazak nije vrijeme za fast food, a i često fast food ispadne skuplji od, primjerice, talijanskog restorana.

Odlazak u prirodu

Zašto umjesto uobičajenih aktivnosti u gradu i odlaska na beskonačne kave ne biste otišli u prirodu?

Mogućnosti između kojih možete birati su uistinu brojne. Možete biciklirati, planinariti, odigrati partiju badmintona na livadi i slično. Čak i ako uopće niste sportski tipovi, uvijek možete odabrati klasičnu šetnju. Opremite se udobnijim cipelama i krenite u prirodu. Možda se sjetite svog omiljenog mjesta iz djetinjstva, primjerice nekog bližeg jezera na kojem ste se kupali. Zaputite se prema tom mjestu, a osim što ćete se prisjetiti lijepih uspomena iz djetinjstva, kvalitetno ćete provesti vrijeme s partnerom koji na taj način može i naučiti nešto novo o Vama.

Osim sportskih aktivnosti i šetnje, u prirodi možete organizirati i piknik. Dovoljno je da u ruksaku ponesete dekicu i sendviče te pronađete idealno mjesto. Čak će i gradski park koji obiluje zelenilom poslužiti.

Odlazak na festival

Gradovi, posebno oni veći, obiluju festivalima tijekom cijele godine. Tu su razni filmski, glazbeni i kulturni festivali, a mnogi od njih su čak i besplatni pa je to ideja kojom ćete na jeftin način razbiti monotoniju izlazaka. Odaberite i neki festival na koji možda i ne biste odmah pristali ići ili za koji mislite da nikako nije za vas, Tko zna, možda se pozitivno iznenadite.

Kuglanje

Posljednjih nekoliko godina kuglanje postaje sve popularnije i u Hrvatskoj, a za njega nije potrebna nikakva posebna kondicija pa čak ni priprema. U kuglani možete iznajmiti potrebnu opremu kao što su cipele i kugla, a čak i ako o kuglanju ne znate ništa, pravila vrlo brzo možete pohvatati. To je zabava u kojoj su zajamčene salve smijeha, posebno ako nećete biti pretjerano uspješni.

Ljetno kino

Često se tijekom ljetnih mjeseci u gradovima organiziraju sve popularnija ljetna kina. Takva kina imaju Rijeka, Karlovac, Zagreb, a posljednjih godina i manji gradovi. Ulaznica za neke projekcije je potpuno besplatna, posebno ako su u organizirane u sklopu raznih kulturnih ljeta. Doživljaj gledanja filmova ispod zvijezda potpuno je drugačiji nego u mračnoj kinodvorani, a romantika je zajamčena.

Klizanje

Zimski se mjeseci mogu začiniti odlaskom na klizanje. Uvijek možete na licu mjesta unajmiti klizaljke, a kako obično ulaznica uključuje jedan puni sat na ledu, imate vremena popraviti svoje klizačko umijeće. Ne zaboravite se odjenuti u skladu s prilikom i svakako ponesite rukavice te sve drugo za što mislite da bi vam moglo ublažiti eventualne padove. Osim ako niste profesionalni klizač, padova će zasigurno biti, no to je ujedno i prilika da se uz smijeh još više povežete sa svojim partnerom ili svojom partnericom i držite se za ruke. Nakon klizanja možete se uputiti na vruću čokoladu ili šalicu vrućeg čaja te prepričavati smiješne anegdote s klizanja, što će vas još više zbližiti.

Večer društvenih igara

U najhladnijim zimskim mjesecima, kada većini možda i nije do izlazaka iz toplih domova, provedite večer u stanu jednoga od vas, opskrbite se društvenim igrama koje zasigurno imate još iz djetinjstva i uživajte u večeri društvenih igara. Mnoge od njih pogodne su za dvije osobe, a u današnjem digitaliziranom dobu mnoge društvene igre koje ste nekad igrali možete pronaći u digitalnom obliku. Tableti su posebno pogodni za igranje.

 

Nadamo se da smo ovim savjetima dali dodatne ideje za izlazak dečka i cure te da ste ih spremni razraditi. Upamtite da je najvažnije da u zajedničkom izlasku oboje uživate i da vrijeme provedeno zajedno bude uistinu kvalitetno jer svaki je izlazak prilika da naučite ponešto novo o svome partneru.

 
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader