Kako zaprositi djevojku

Jedan od najljepših dana u životu svake djevojke je upravo dan kada je muškarac zaprosi. S druge strane, mnogi pripadnici muškog spola, iako sretni, osjećaju visoku dozu nervoze i stresa koji proizlaze iz želje da taj dan bude savršen na sve moguće načine koji stoje na raspolaganju. Hoće li sve ispasti kako treba? Hoće li se Vašoj boljoj polovici svidjeti način prosidbe? Da li je pravo vrijeme za to? Na koji način to obaviti? Što ona očekuje? Ovo su samo neka od pitanja koja prolaze kroz glavu svakog muškarca kada se bliži dan da učine jedan novi i dosad nepoznati korak u svom životu, da zaprose svoju djevojku.

Postoje brojni načini na koji možete zaprositi djevojku, brojne realizirane uspješne ili manje uspješne ideje koje možete kopirati ili pak kombinirati ako nemate vlastitu, jedinstvenu ideju. Na početku, najbolje je ipak, krenuti od same tematike zaruka i onoga što ovaj neponovljiv čin predstavlja. Dakle, krenimo redom. Prije svega, muškarci ne bi smjeli iz hrabrih i odvažnih taj dan postati plašljivi i nesigurni. Ako to učinite, sigurno sve neće proći onako kako ste isplanirali. Mala doza uzbuđenosti i treme je pozitivna, ali sve što je iznad toga nije prihvatljivo. Kako bi izbjegli tu situaciju morate preispitati sami sebe i jasno si potvrditi da ste spremni na taj korak te da ste svjesni situacije u kojoj ćete se naći. Isto tako, razmislite o vremenu. Da li je pravo vrijeme da poduzmete taj korak? Ne samo pravo vrijeme za Vas već i za Vašu djevojku? Potvrdnim odgovorom dokazat ćete si da ste oboje spremni. Možda nije loša ideja da probate na neutralan način navesti djevojku da sama počne iznositi svoje mišljenje o zarukama kroz bezazlen razgovor pa će te na temelju informacija koje dobijete odlučiti o trenutku kada je idealno vrijeme za zaruke. No, isto tako, imajte na umu da su žene često i same nesigurne u svoje mišljenje i stavove te ono što je vrijedilo danas, ne mora nužno vrijediti i sutra. Nakon što ste donijeli odluku da će te zaprositi djevojku, radite na tome da dobijete što bolji pogled na njen život, njen svjetonazor, uvid u njena razmišljanja, osjećaje i nju kao kompletno biće (tjelesno i duhovno) kako bi znali odabrati najbolji način da je zaprosite. Nemojte preispitivati sebe i ono što Vi želite već se fokusirajte samo na djevojku i učinite sve da ispunite njene želje i nadanja do najsitnijih detalja jer ipak, zaprosit ćete nju, zar ne? Dragi muškarci, ako ste ovo čitali ili čitate upravo sada ne postoji opravdanje da učinite nešto krivo jer sve ćete savjete dobiti na jednom mjestu i Vaše će se dileme riješiti. U nastavku kako bi Vam dodatno pomogli i jednima i drugima navesti ćemo nekoliko ideja za prosidbu:

  1. Uvijek prolazna klasika – držite se klasike i takozvanog staromodnog načina zaruka. Jednostavno kleknite i uz lijepe riječi obavite prosidbu. Visoka doza romantika u ovome neće izostati.
  2. Pjesma o ljubavi- napišite, otpjevajte ili odsvirajte pjesmu. Sve velike ljubavi opjevane su na neki način, a gotovo svaki par ima svoju omiljenu pjesmu, učinit je i vječnom.
  3. Jedinstveno mjesto – obavite prosidbu na nekom posebnom mjestu koja ima značenje za Vas i Vašu ljubav. To može biti mjesto prvog poljupca, prvog plesa, prve romantične večere ili bilo čega što Vam je ostalo urezano u sjećanje uz pozitivne emocije.
  4. Datum – odaberite kao ključan trenutak vrijeme. To može biti datum Vaše veze, rođendana, neke obljetnice ili lijepo provedenog dana. U obzir dolazi sve vrijeme u prošlosti koje Vam i danas izmami osmijeh na lice.
  5. Čuda moderne tehnologije – dizajnirajte web stranicu o Vašoj vezi i svemu što ste prošli zajedno, a na ključnu stranicu stavite natpis: Hoćeš li se udati za mene?“ Neka sve uspomene koje imate budu online.
  6. Životinje – neka se Vaš kućni ljubimac pobrine za situaciju i prenese poruku. Dovoljno je da na ogrlicu kućnog ljubimca stavite mali detalj u vidu poruke koju treba prenijeti.
  7. Putovanje – posjetiti neku destinaciju koju ste oduvijek željeli posjetiti i pretvorite obično putovanje u predivnu životnu uspomenu, a možda će Vas baš to potaknuti da ovo mjesto postane vaš skriven kutak od ostatka svijeta od trenutka prosidbe do vječnosti.
  8. Romantika – kupite šampanjac, ruže, svijeće. Napravite intimnu atmosferu i obavite prosidbu baš kao iz filma.
  9. Javnost – možda ste ipak za otvoren prostor i puno ljudi? Ako da, učinite to u javnosti, neka Vam i drugi pomognu kako bi sve realizirali na savršen način.

Kroz ovaj članak nastojali su se pružiti savjeti o tome kako zaprositi osobu koju volite, a uz savjete pruženo je i nekoliko primjera na koji način obaviti prosidbu. Ako Vam ove ideje nisu dovoljne ili nisu za Vas nemojte odustati. Ipak, Vi najbolje znate kako usrećiti osobu s kojom ste u vezi. Meni, osobno, idealne zaruke bile bi negdje u dvoje, daleko od pogleda javnosti i u intimnoj atmosferi, a tebi?

 
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
preloader